Auto-Instal·lador Softaculous: Bludit, Joomla o WordPress en 1 minut.

Logotip WordPress amb icones de complements i drupal.

El panell de control del nostre servei de hosting, inclou SOFTACULOUS.

SOFTACULOUS és un sistema auto-instal·lador que permet als clients crear una web WordPress o Joomla (o cualsevol dels CMS més populars del mercat), en pocs minuts i sense coneixements tècnics.

 

¿Vol iniciar-se en l’ús de WordPress, el gestor de contiguts més popular del món?

Gràcies a WordPress, qualsevol pot crear-se la seva pròpia pàgina web, triar un disseny entre milers de plantilles predefinides, i entrar fàcilment els seus textos i imatges. WordPress és el gestor de continguts web més utilitzat del món, i un dels més fàcils i versàtils.

Però no només pot instal·lar WordPress: Softaculous també li permet instal·lar Joomla, Prestashop, Magento, Drupal, PhpBB, OctoberCMS, i molts més.

Si no vol complicacions, li recomanem que opti per Bludit, ideal per a principiants.

 

softaculouscloud.jpg

 

Passos a seguir per a crear la vostra web:

Primer de tot, cal que accediu al vostre panell de control del hosting.

Un cop dins, fer click a la icona “Softaculous Apps Installer

Captura de pantalla 2019 01 17 a las 8.21.23

 

Tot seguit us apareixerà l’Assistent de Instal·lació de Softaculous. El primer pas consisteix en triar quin dels gestors de continguts disponibles desitgeu. El més habitual és WordPress:

Captura de pantalla 2019 01 09 a las 12.33.08

 

L’assistent us demanarà una serie de dades: el títol de la vostra nova web, la contrasenya d’administrador, el vostre email, etc…

Captura de pantalla 2019 01 09 a las 12.33.50

 

i en pocs segons ja tindreu operativa la vostra nova pàgina web en WordPress:

Gutenberg editorpp w1600 h800

 

A partir d’aquí ja podeu accedir a l’apartat d’administració de la vostra pàgina web amb la contrasenya que heu triat en l’assistent anterior, i començar a entrar textos i imatges a la vostra nova web WordPress.

A internet podreu trobar milers de video tutorials que us permetran aprendre administrar el vostre WordPress per treure-li tot el suc.

Si no disposeu del temps o els coneixements, o voleu obtenir un resultat més professional, podeu contractar els serveis del nostre equip de dissenyadors.

 

Desplaça cap amunt