VPN

La VPN: La Solució Òptima per a una Connexió a Escriptori Remot Segura

Connectar-se a l'Ordinador de la Oficina des de Qualsevol Lloc

Gaudeix dels avantatges del teletreball amb una connexió a Escriptori Remot segura i eficient. La Connexió a Escriptori Remot de Microsoft, o RDP, és la millor tecnologia per a aquesta tasca, però pot ser vulnerable a forats de seguretat. La clau per a una connexió segura és la implementació d’una Xarxa Privada Virtual, o VPN.

Els Riscos de l'RDP

L’RDP pot ser una porta oberta per a hackers, ja que poden aprofitar aquesta connexió per a accedir a l’ordinador sense permís, comprometent la teva informació personal i de la teva empresa. El virus EMOTET, que aprofita una vulnerabilitat de l’RDP anomenada BlueKeep, és un exemple d’aquest risc.

Com Protegir-te dels Atacs

Els hackers segueixen una sèrie de passos per a accedir a la teva informació a través de l’RDP. Encara que els nostres tècnics han treballat durament per a protegir els ordinadors dels nostres clients, l’única solució que ha demostrat ser invulnerable a aquest tipus d’atacs és la implementació d’una VPN.

La Solució: Implementar una VPN

Amb una VPN, els ordinadors no estan exposats directament a internet. La informació que viatja a través d’aquesta connexió està encriptada, proporcionant un nivell de seguretat extremadament alt. La complexitat d’implementar una VPN és compensada amb la seguretat que ofereix. Alguns de les beneficis d’utilitzar una VPN inclouen:

Connexió i desconnexió fàcil

Protecció del teu historial de navegació

Accés remot segur a la teva oficina

Protecció contra els atacs de hackers

InFoAL VPN

Amb el nostre servei VPN, gaudiràs d’una connexió remota totalment segura per a qualsevol aparell (Windows, Mac, Android) i amb el número d’usuaris que necessitis. Això inclou:

Parla amb el nostre equip d'experts i per a més informació de VPN

Desplaça cap amunt