Els teus informàtics a Girona i Sant Feliu de Guíxols

Més de 25 anys d'experiència

Som una empresa de serveis i solucions informàtiques amb més de 25 anys d’experiència en el món de les tecnologies de la informació i les comunicacions. Des del nostre naixement, ens hem caracteritzat per la nostra capacitat per identificar, adaptar i implementar tecnologies, productes o procediments que aporten beneficis tangibles a les nostres clients. Hem crescut molt durant aquests anys, però no hem perdut mai la nostra essència: l’honestedat, la vocació de servei i la bona feina.

Serveis amb compromís

Oferim una àmplia varietat de serveis, que van des dels més tradicionals fins a les solucions més innovadores. Creiem que la millor manera de satisfer les teves necessitats és coneixent-les de primera mà, i per això dissenyem la millor solució possible per a cada cas en particular. A més a més, treballem amb els productes líders de cada segment i amb els fabricants i proveïdors de referència, per a garantir la qualitat dels nostres serveis.

El nostre principal compromís amb tu és fer una feina ben feta, acompanyar-te durant la posada en producció i polir qualsevol aspecte que sigui necessari fins que estiguis completament satisfet. També ens comprometem a respectar els terminis i la planificació que hem establert. Per a nosaltres, el teu èxit és el nostre èxit.

Solucions per tot tipus d'empreses

La nostra missió és millorar la productivitat i eficiència de petites i mitjanes empreses, autònoms i professionals independents a través de solucions informàtiques personalitzades i de qualitat. Valorem la proximitat i l’excel·lència en el tracte amb els nostres clients i establim relacions laborals basades en la confiança. La nostra visió és convertir-nos en una empresa de referència en serveis informàtics i d’Internet a Catalunya, oferint solucions creatives i personalitzades.

L'equip, el nostre valor afegit

El nostre equip està format per professionals, la majoria de perfil tècnic, que no només tenen una formació sòlida i un coneixement profund de les diferents tecnologies que utilitzem, sinó que també tenen l’experiència i l’empatia necessàries per garantir una correcta integració amb el teu entorn, tant a nivell de infraestructures com a nivell humà.

Ens considerem més que una empresa d’informàtica. Som una companyia que ha sabut i pogut ajudar a adaptar-se i créixer a altres empreses i institucions. Ens agrada pensar que aportem de manera humil, però competent, el nostre granet de sorra a la teva empresa o negoci. Estem aquí per ajudar-te.

Carles Gallego

Direcció, programació i venta

Xevi Batlle

Programació gestió

Lluís Hospital

Servei Técnic i Disseny

José A. Lupiañez

Programació web i apps

Toni Castillo

Servei Técnic

Guillem Moliné

Disseny i Manteniment Web

Desplaça cap amunt