caenfrderues

Servidors propis per oferir des de hosting de dominis fins a externalització de servidors

Et descubrim els avantatges del núvol

Servidors Virtualitzats VPS


vps

Us imagineu tenir el vostre servidor fora de la vostra oficina? Al "núvol". Hi podríeu accedir per escriptori remot des de qualsevol lloc del món, sense haver-vos de preocupar d'ampliacions, manteniment, consum elèctric, seguretat... ni tampoc de robatoris, indendis, inundacions...

Una de les noves tendències en la gestió d'empreses, és l'Outsourcing, o externalització de serveis, fins i tot de servidors. Mantenir els seus servidors sempre en perfecte estat, actualitzats, optimitzats, vetllar per la seguretat de les seves dades, per la integritat de les còpies de seguretat... són moltes tasques que requereixen grans inversions en temps i diners per part de la seva empresa.

Gràcies al Outsourcing, pot delegar totes aquestes tasques al nostre equip tècnic, i concentrar-se en desenvolupar el seu negoci, però a més, en externalitzar el seu servidor, la seva empresa es beneficiarà molts avantatges:

    
ESTALVI: En lloc d'adquirir costosos servidors i llicències, que requereixen importants despeses en configuració i manteniment, InFoAL-ITF li ofereix la possibilitat de tenir el seu propi servidor extern per una única quota mensual.
    
TRANQUIL·LITAT: Despreocupis... el servidor estarà protegit al DataCenter de ServeisWeb, fora de perill de robatoris, incendis, problemes elèctrics i altres imprevistos. Nosaltres ens encarreguem del manteniment, les actualitzacions, les ampliacions ...
    
COMODITAT: Centralitzi seus programes i documents, i d'accés a ells als seus treballadors, en qualsevol moment, i des de qualsevol lloc del món
    
SEGURETAT: Còpies de seguretat diàries i automàtiques de totes les dades al servidor. Accés a través de connexions encriptades.
    
COMPATIBILITAT: Entreu al vostre servidor Windows, des del seu PC Windows, Linux, o Machintosh.
    
CONFIDENCIALITAT: Servidor dedicat exclusiu per la seva empresa, no compatido, només vostè pot accedir a les seves dades.
    
ESCALABILITAT: Possibilitat d'instal·lar tot el programari que necessiti en el seu servidor, ampliant les seves funcionalitats a mesura que la seva empresa les necessiti.


InFoAL-ITF li ofereix un complet servidor pensat per externalitzar els seus programes de gestió basats en Windows, per exemple Contaplus, LogicWin, Eurowin ...
Aquest servidor virtual, basat en Windows 2008 Server de 32 bits, li permetrà que vostè, i 2 dels seus empleats, accedeixin a les seves aplicacions, a través del Client d'Escriptori Remot (Remote desktop client) de Windows, des de la seva oficina, o des qualsevol lloc. Gràcies a la gestió dels permisos dels usuaris, pot decidir a quines carpetes, programes i documents poden accedir els seus treballadors. En tot moment vostè tindrà accés total a través del seu compte d'administrador.

El seu servidor virtual s'executarà en un potent servidor Dell R510, garantint un gran rendiment per als seus programes. La memòria, el disc dur i altres prestacions són ampliables segons les necessitats del seu programari i els recursos que aquest requereixi. El nostre equip s'encarregarà de tot, i vostè només haurà de connectar-hi i executar els seus programes quan ho necessiti.

    
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRE SERVIDOR RECOMANAT

 •         Servidor dedicat virtualitzat VPS sobre VMware ESXi.
 •         Sistema operatiu Windows 2008 Server de 32 bits amb llicència original
 •         1,5 GB de memòria RAM.
 •         30 GB de disc dur, 10 per al sistema operatiu, i 20 per a les seves dades
 •         Fins a 3 connexions d'escriptori remot simultànies
 •         Restricció d'accés a carpetes per usuaris
 •         Possibilitat d'imprimir en les impressores locals
 •         Possibilitat de copiar i enganxar entre el servidor i el terminal
 •         IP pública pròpia
 •         Trànsit mensual il·limitat.
 •         Serveis FTP, servidor MySQL, Servidor SQLServer Expre
 •         Còpia de seguretat incremental automàtica dels 20 gigues de dades, Custòdia il·limitada de les còpies: 2 diàries alternades i 1 setmanal.

Total cost mensual: 190 € + iva

 

    ELS NOSTRES SERVEIS

 •         Assistència per migracions
 •         Instal · lació de les actualitzacions del sistema operatiu
 •         Servei tècnic telefònic
 •         Assessorament

 

Total cost mensual: 60 € + iva

Alta: 150 € + iva

 

Contractar servidor VPS recomanat, alta +  1era mensualitat:

€400.00
(Excl. IVA)