Servei Tècnic Informàtic Profesional a Sant Feliu de Guíxols i Girona

Servei Tècnic Propi​

Els nostres tallers a Girona i Sant Feliu de Guíxols estan equipats amb les eines més innovadores per solucionar qualsevol repte tècnic. Des de reparacions i ampliacions fins a recuperació de dades i optimització, el nostre equip de professionals qualificats està a punt per oferir solucions eficaces.

Suport Tècnic a Domicili

Portem la nostra expertesa tècnica al seu espai de treball. Ens desplacem per instal·lar servidors, terminals, xarxes, o per realitzar reparacions que no es poden gestionar de manera remota. A més, oferim auditories informàtiques i servei de “revisió a domicili”.

Assistència Tècnica per a Emergències

Quan el temps és essencial, el nostre servei d’urgències està a la seva disposició. Estem preparats per afrontar situacions crítiques, com caigudes de servidors o avaries de TPV, amb la màxima rapidesa i eficiència, fins i tot fora de l’horari laboral habitual. Especialment recomanat per a sectors com l’hostaleria i els negocis online.

Ajuda Tècnica Remota

El nostre sistema d’assistència remota ens permet solucionar la majoria dels problemes tècnics sense necessitat de desplaçaments. Es tracta d’un servei ràpid, econòmic, eficaç, còmode i segur.

Parla amb el nostre equip d'experts i digues adéu als teus problemes informàtics.

Desplaça cap amunt