Puc modificar les imatges en moviment de la portada (Slide) al Joomla 2.5?

El nostre sistema preferit d'”Imatges en moviment” de la portada és el que ens ofereix la gent de Joomlashine amb la seva Extensió JSN ImageShow. Per saber com manejar completament aquesta estupenda extensió consulteu el seu Manual d’usuari (Anglès).

El que explicarem nosaltres a continuació és com afegir o eliminar imatges al sistema una vegada instal·lat i configurat pels nostres tècnics. Abans de començar l’explicació cal saber que si el que volem és afegir fotos noves, el primer que hem de fer és pujar les imatges a la web. Un cop pujades totes les noves imatges, seguiu els següents passos:

  1. A l’administració de la web obrim el menú “Components / JSN ImageShow / Showlists”
  2. Afegir imatges. Fem clic sobre la llista “Slide Portada” i a l’apartat “Showlist images” buscarem la carpeta on hem posat les noves imatges (1). Una vegada marcada la carpeta, veurem a la dreta les imatges que conté (2). Arrossegarem les imatges que volem afegir al Slide cap a la dreta, a l’apartat de “showlist’s images” (3) i finalment premerem “Guardar i Tancar” (4)
  3. Eliminar imatges. A l’apartat de “Showlist images” veurem a la dreta el llistat de les imatges que formen el “Slide” de la nostra portada. El que heu de fer per eliminar una imatge és posar-vos sobre ella i clicar en la icona de la paperera que us apareixerà.
Desplaça cap amunt