Microsoft 365

Optimitza la col·laboració amb Microsoft 365 per a empreses

Com a Distribuidor autoritzat de Microsoft 365, t’ajudem a escollir el pla que millor s’adapta a les necessitats de la teva empresa.

Transforma el teu estil de treball

Què aporta Microsoft 365?

Microsoft 365 és un paquet integral d’eines dissenyades per a potenciar la productivitat i la col·laboració dins l’empresa. Integrant les millors eines d’Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneDrive) amb útils aplicacions de productivitat en el núvol. Així, cada membre de l’equip pot desplegar el seu treball des de qualsevol lloc i mitjançant qualsevol dispositiu.

La clau per a la productivitat de la teva empresa

Què conté Microsoft 365?

El contingut de Microsoft 365 varia en funció del pla que triïs. A continuació, descrivim les principals aplicacions de Microsoft 365 per a empreses.

 

Aplicacions Office

Accedeix a l'última versió de l'estimada suite d'Office en tot moment. Permet la visualització i edició d'arxius des de qualsevol lloc i en qualsevol dispositiu mòbil o tauleta. Certs plans permeten instal·lar l'Office en fins a 5 dispositius diferents.

Correus electrònics empresarials

Inclou Outlook i Exchange. Aquestes solucions permeten sincronitzar correus electrònics, calendaris i contactes en tots els teus dispositius en temps real, mantenint-te sempre actualitzat, sense importar el dispositiu que utilitzis.

Eines de col·laboració

Inclou l'aplicació Teams, que facilita la comunicació del teu equip, permetent xatejar, realitzar reunions i trucades des de qualsevol lloc i dispositiu. Aquesta solució també permet la consulta, compartició i edició de documents de Word, Excel i PowerPoint en temps real.

Emmagatzematge en la núvol

Amb OneDrive i Sharepoint, cada empleat de la teva empresa pot emmagatzemar i compartir arxius en la núvol, garantint l'accés a aquests des de qualsevol lloc i amb qualsevol dispositiu.

I molt més

Microsoft 365 inclou una àmplia gamma d'eines modernes dissenyades per a optimitzar els processos empresarials. Com ara Microsoft Bookings, que permet als teus clients reservar cites en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu, sincronitzant-se directament amb l'agenda d'Outlook. O Microsoft Forms, que permet crear enquestes en línia senzilles per a que les completin els teus clients o empleats.

Parla amb el nostre equip d'experts i per a més informació de Microsoft 365

Desplaça cap amunt