Som partners oficials HP i Asus, només maquinari amb la millor relació qualitat/preu

Només maquinari sel·leccionat

Control de presència Safescan

 

“Amb l’entrada en vigor del Plan de Control 2016 de la Inspección de Trabajo y Seguridad Social s’han endurit els controls i les revisions dels registres de jornada dels treballadors a temps parcial, però també dels de jornada completa.”

 

El Reial Decret-Llei 16/2013, del 20 de desembre, ja obligava a les empreses a disposar d’un sistema de control per a registrar les jornades laborals dels treballadors a temps parcial. Però amb la revisió de l’any 2016, aquesta obligatorietat s’ha ampliat a tots els treballadors, i s’ha iniciat un intens programa d’inspeccions per tal de detectar i sancionar a aquelles empreses que no portin un control estricte dels horaris del personal. Les sancions poden arribar als 6.250 €. per cada treballador.

 

 

 

InFoAL Serveis , distribuidor autoritzat de  image003

 

 

Safescan és una empresa Holandesa amb 15 anys d’experiència en la fabricació de sistemes de seguretat com detectors de bitllets falsos, comptadors de monedes i calaixos per a registradores. La qualitat i la innovació son els seus trets distintius.

Els sistemes de control de Presència Safescan són la manera més ràpida, senzilla i eficient d’implementar aquest control a la vostra empresa i així evitar sancions i millorar la gestió dels recursos humans. Aquests terminals s’instal·len còmodament a l’entrada del vostre centre de treball i registren l’entrada i sortida dels treballadors mitjançant l’empremta dactilar. El programa informàtic Safescan TA, s’instal·la en un dels ordinadors i es connecta al terminal per a proporcionar-vos registres, gràfics i estadístiques, i també per a imprimir els llistats necessaris en cas d’inspecció.

 

safescan-8020-tiempo-presencia

Característiques:

 • Sensor d'empremta dactilar d'alta velocitat
 • Instal·lació ràpida i senzilla
 • Registra fins a 3.000 usuaris
 • Emmagatzema fins a 100.000 fitxatges
 • Pantalla TFT a color amb Interfície gràfica d'usuari
 • Programari de gestió d'horaris per a un nombre d'usuaris il·limitats
 • Exportació de dades a Excel i programes de nòmines
 • Calcula les hores de treball i les hores extres
 • Exportació de dades per USB o per connexió Ethernet o Wifi
 • No es perdrà cap dada en cas d'una fallada de l'electricitat
 • Fixació a la paret
 • Mesures: 15 x 25 x 5 cm
 • Garantia de 3 anys
 • Certificat CE
 
 
 
 
 

SOLUCIÓ COMPLETA PEL CONTROL D'HORES I ASSISTÈNCIA

El Safescan TA-8020 és un terminal intel·ligent que uneix l'últim en la tecnologia d'empremtes dactilars amb un programari de gestió complet. Permet als seus treballadors fitxar fàcilment l'entrada i la sortida, i els ofereix eines potents per gestionar de manera eficient els seus recursos humans.

Sense targetes, ni claus que es perdin o s’oblidin:  el TA-8020 fa que fitxar l'entrada o la sortida del centre de treball sigui molt fàcil. Simplement col·loquen un dit en el lector d'empremta del terminal i llest: les seves hores queden registrades. Un so de confirmació i una llum verda eliminen totes les incerteses.

(també disponible amb lector de targetes RFID)

 

 

 

 

 

PANTALLA CLARA I INTUITIVA

La pantalla gran i nítida i la interfície intuïtiva del TA-8020 fan que sigui extremadament fàcil d'utilitzar. Un teclat fàcilment accessible, tecles d'entrada i sortida a un toc, 8 tecles de funcions programables i una estructura de menú lògica proporciona accés eficient a totes les funcions del Safescan TA-8020.

A més, tant el terminal com el programari estan disponibles en 14 idiomes: EN, DE, FR, IT, ES, PT, NL, CZ, SK, HU, ES, DK, FI i PL.

 

 

 

 

 

CODIS DE TREBALL PERSONALITZABLES

Els codis personalitzables l'ajuden a aprofitar al màxim les seves dades de registre d'hores: definir centres de projectes i costos, registrar baixes per malalties i viatges de negocis, registrar reunions i més.

Per a una major facilitat i conveniència, assigni els codis que fa servir amb més freqüència a les 8 tecles de funcions programables del terminal.

 
 

 

 

 

 

INCLOU SOFTWARE DE GESTIÓ

El programa controlador de presència de TA, posa al seu abast una sèrie integral d'eines generals i de gestió. Tindrà sempre el control de l'horari del seu personal, fins i tot en temps real. Amb les seves característiques convenients i pràctiques, el programari Safescan TA és tot el que necessita per a la gestió de l'horari dels seus empleats.

El TA-8020 es comunica perfectament amb el TA programari inclòs mitjançant la seva xarxa LAN per traspassar les dades mentre es registren, crea una anàlisi instantani i sempre precís de la presència i el temps de registres de l'empleat. Voleu descarregar les seves dades per utilitzar-los en un altre lloc? Heu de connectar una memòria USB al terminal.

(també disponible amb connexió Wifi)

 

 

 

 

 

EINES DE GESTIÓ INTEGRAL

A més de les funcions de registre en temps real, el programari controlador de presència de TA posa al seu abast una sèrie integral d'eines generals i de gestió. Crea informes periòdics diaris, setmanals i mensuals per departament i empleats; registri costos, hores, hores extres i absències a la feina; dissenyi programes d'empleats; exporti les seves dades a Excel o el seu programa de nòmines preferit.

Amb una base de dades il·limitada, backups automàtics i suport per a múltiples terminals, el programa de TA li estalvia temps i diners.

 

 

 

 

 

UTILITZAR AMB SOFTWARE TA + PER PLANIFICAR HORARIS

El programa de TA compta amb prou eines, però si necessita encara més capacitat de planificació, adquireixi el programa de planificació millorat TA +.

Funcions addicionals de programació de 24 hores i informes, gràfics amb codis de color a simple vista i planificació simple d'arrossegar i deixar anar, fan que TA+ sigui un programari complet que respondrà totes les necessitats de gestió d'horari del personal.

 

 

 

 


3 anys de garantia

Tots els components dels productes SAFESCAN es fabriquen sota exigents estàndards de qualitat Europeus i compten amb una garantia de tres anys per defectes.

 

 

 

 


MODELS DISPONIBLES (opcions: lector de targetes RFID, connexió Wifi i apertura de porta)

 

Safescan TA-8020

Safescan TA-8025

Safescan TA-8030

Safescan TA-8035

Instal·lació física del terminal controlador de presència

Muntatge en paret

Muntatge en paret

Muntatge en paret

Muntatge en paret

Programari controlador de inclòs

Tipus i mida de pantalla del terminal

3,5” color TFT

3,5” color TFT

3,5” color TFT

3,5” color TFT

Pantalla amb interfície gràfica

Sensor d'empremtes dactilars

Sensor RFID per targetes o clauers

No

No

Identificació per codi de 6 dígits màxim

Quantitat màxima d'usuaris

3.000

3.000

3.000

3.000

Quantitat màxima registres temps

100.000

100.000

100.000

100.000

Connexió Xarxa per cable (LAN)

Connexió Xarxa  per sense fils (Wi-Fi)

No

No

Transferència de dades a memòria USB

Connexió directa mitjançant cable USB

No

No

No

No

L'alarma sona si es retira el terminal

No

Connector per apertura de porta

No

Canvi fàcil entre hora d'estiu i d'hivern

Alerta de so Alarma preestablerta

Registre amb codis de treball específics per a vacances, visites de clients, etc.

Tecles per a fàcil selecció de funcions

Els usuaris poden controlar els seus registres en el terminal

Poden configurar missatges breus quan els usuaris entren o surten

Idiomes del terminal i el programari

A / NL / DE / FR / ES / IT / PT / PN / CZ / SL / HU / DK / ES / FI

Preu del terminal

459 €. + iva

559 €. + iva

529 €. + iva

629 €. + iva


 

 

INSTAL·LACIÓ

InFoAL us ofereix la venta i instal·lació a domicili del Safescan TA.

 • Els nostres tècnics instal·laran el terminal a la paret d’entrada on els treballadors duran a terme els fitxatges d’entrada i de sortida
 •          Es configurarà la connexió a la xarxa, i s’instal·larà el programari de control en un dels vostres ordinadors.
 •         Es durà a terme una petita formació, tant del programa, com del procediment per donar d’alta els treballadors en el terminal.

 

 

REQUERIMENTS PER A LA INSTAL·LACIÓ

 •         Un endoll per al subministrament elèctric de l’aparell, es recomana que funcioni permanentment per allargar la vida de la bateria interna del terminal.
 •           Una connexió de cable de xarxa per als models LAN o bé accés a un router Wifi proper per als models inalàmbrics.
 •           Ordinador PC amb Windows 7 o superior per a la instal·lació del programari.

El temps necessari per a la instal·lació habitualment és de 3 hores si es compleixen els requeriments. Es poden derivar altres costos de la instal·lació si no es disposa del cablejat o l’ordinador adequats.

El preu de la instal·lació (3 hores de feina): 149 €. + iva

 

 

CONTRACTE DE MANTENIMENT ANUAL (OPCIONAL)

Disposem de contractes de manteniment per a resoldre qualsevol consulta o incidència que pugui aparèixer amb l’us dels terminals Safescan TA.

 •            Instal·lació del terminal gratuïta si es contracta el manteniment
 •            Consultes telefòniques gratuïtes
 •            Assistència remota gratuïta per a resolució de problemes del programari o reinstal·lació del mateix
 •            Canvi de bateries internes incloses

Preu del manteniment: 190€. + iva anuals

Pagament anual per gir bancari.

 

Si necessiteu qualsevol aclariment, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres:

InFoAL Serveis S.L.,  Ctra. De Girona, 179 de Sant Feliu de Guíxols

Telf.: 972 32 85 55  -  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  -  www.infoal.com

Cistella de productes

No teniu res a la cistella

Synology

39023 hi

Synology DSM 52 beta 300x196

WE LOVE SYNOLOGY

 

Impresoras HP

Family tcm245 2174880 tcm245 2172229 tcm245 2174880

Pagament Segur

box

caenfrderues