Som partners oficials HP i Asus, només maquinari amb la millor relació qualitat/preu

Només maquinari sel·leccionat

Control de presència Safescan

 

canada hook up app http://www.emileallais.com/sliva/720 https://paulkeetch.uk/mikstyra/korka/1479 pseudo site de rencontre drole rencontre 5 a 7 marseille frauen medien treffen berlin online dating killing commitment partnersuche kostenlos ab 50 УЖsterreich dr phil dating advice gay dating huffington post “Amb l’entrada en vigor del Plan de Control 2016 de la Inspección de Trabajo y Seguridad Social s’han endurit els controls i les revisions dels registres de jornada dels treballadors a temps parcial, però també dels de jornada completa.”

 

El Reial Decret-Llei 16/2013, del 20 de desembre, ja obligava a les empreses a disposar d’un sistema de control per a registrar les jornades laborals dels treballadors a temps parcial. Però amb la revisió de l’any 2016, aquesta obligatorietat s’ha ampliat a tots els treballadors, i s’ha iniciat un intens programa d’inspeccions per tal de detectar i sancionar a aquelles empreses que no portin un control estricte dels horaris del personal. Les sancions poden arribar als 6.250 €. per cada treballador.

 

 

 

InFoAL Serveis , distribuidor autoritzat de  image003

 

 

Safescan és una empresa Holandesa amb 15 anys d’experiència en la fabricació de sistemes de seguretat com detectors de bitllets falsos, comptadors de monedes i calaixos per a registradores. La qualitat i la innovació son els seus trets distintius.

Els sistemes de control de Presència Safescan són la manera més ràpida, senzilla i eficient d’implementar aquest control a la vostra empresa i així evitar sancions i millorar la gestió dels recursos humans. Aquests terminals s’instal·len còmodament a l’entrada del vostre centre de treball i registren l’entrada i sortida dels treballadors mitjançant l’empremta dactilar. El programa informàtic Safescan TA, s’instal·la en un dels ordinadors i es connecta al terminal per a proporcionar-vos registres, gràfics i estadístiques, i també per a imprimir els llistats necessaris en cas d’inspecció.

 

safescan-8020-tiempo-presencia

Característiques:

 • Sensor d'empremta dactilar d'alta velocitat
 • Instal·lació ràpida i senzilla
 • Registra fins a 3.000 usuaris
 • Emmagatzema fins a 100.000 fitxatges
 • Pantalla TFT a color amb Interfície gràfica d'usuari
 • Programari de gestió d'horaris per a un nombre d'usuaris il·limitats
 • Exportació de dades a Excel i programes de nòmines
 • Calcula les hores de treball i les hores extres
 • Exportació de dades per USB o per connexió Ethernet o Wifi
 • No es perdrà cap dada en cas d'una fallada de l'electricitat
 • Fixació a la paret
 • Mesures: 15 x 25 x 5 cm
 • Garantia de 3 anys
 • Certificat CE
 
 
 
 
 

SOLUCIÓ COMPLETA PEL CONTROL D'HORES I ASSISTÈNCIA

El Safescan TA-8020 és un terminal intel·ligent que uneix l'últim en la tecnologia d'empremtes dactilars amb un programari de gestió complet. Permet als seus treballadors fitxar fàcilment l'entrada i la sortida, i els ofereix eines potents per gestionar de manera eficient els seus recursos humans.

Sense targetes, ni claus que es perdin o s’oblidin:  el TA-8020 fa que fitxar l'entrada o la sortida del centre de treball sigui molt fàcil. Simplement col·loquen un dit en el lector d'empremta del terminal i llest: les seves hores queden registrades. Un so de confirmació i una llum verda eliminen totes les incerteses.

(també disponible amb lector de targetes RFID)

 

 

 

 

 

PANTALLA CLARA I INTUITIVA

La pantalla gran i nítida i la interfície intuïtiva del TA-8020 fan que sigui extremadament fàcil d'utilitzar. Un teclat fàcilment accessible, tecles d'entrada i sortida a un toc, 8 tecles de funcions programables i una estructura de menú lògica proporciona accés eficient a totes les funcions del Safescan TA-8020.

A més, tant el terminal com el programari estan disponibles en 14 idiomes: EN, DE, FR, IT, ES, PT, NL, CZ, SK, HU, ES, DK, FI i PL.

 

 

 

 

 

CODIS DE TREBALL PERSONALITZABLES

Els codis personalitzables l'ajuden a aprofitar al màxim les seves dades de registre d'hores: definir centres de projectes i costos, registrar baixes per malalties i viatges de negocis, registrar reunions i més.

Per a una major facilitat i conveniència, assigni els codis que fa servir amb més freqüència a les 8 tecles de funcions programables del terminal.

 
 

 

 

 

 

INCLOU SOFTWARE DE GESTIÓ

El programa controlador de presència de TA, posa al seu abast una sèrie integral d'eines generals i de gestió. Tindrà sempre el control de l'horari del seu personal, fins i tot en temps real. Amb les seves característiques convenients i pràctiques, el programari Safescan TA és tot el que necessita per a la gestió de l'horari dels seus empleats.

El TA-8020 es comunica perfectament amb el TA programari inclòs mitjançant la seva xarxa LAN per traspassar les dades mentre es registren, crea una anàlisi instantani i sempre precís de la presència i el temps de registres de l'empleat. Voleu descarregar les seves dades per utilitzar-los en un altre lloc? Heu de connectar una memòria USB al terminal.

(també disponible amb connexió Wifi)

 

 

 

 

 

EINES DE GESTIÓ INTEGRAL

A més de les funcions de registre en temps real, el programari controlador de presència de TA posa al seu abast una sèrie integral d'eines generals i de gestió. Crea informes periòdics diaris, setmanals i mensuals per departament i empleats; registri costos, hores, hores extres i absències a la feina; dissenyi programes d'empleats; exporti les seves dades a Excel o el seu programa de nòmines preferit.

Amb una base de dades il·limitada, backups automàtics i suport per a múltiples terminals, el programa de TA li estalvia temps i diners.

 

 

 

 

 

UTILITZAR AMB SOFTWARE TA + PER PLANIFICAR HORARIS

El programa de TA compta amb prou eines, però si necessita encara més capacitat de planificació, adquireixi el programa de planificació millorat TA +.

Funcions addicionals de programació de 24 hores i informes, gràfics amb codis de color a simple vista i planificació simple d'arrossegar i deixar anar, fan que TA+ sigui un programari complet que respondrà totes les necessitats de gestió d'horari del personal.

 

 

 

 


3 anys de garantia

Tots els components dels productes SAFESCAN es fabriquen sota exigents estàndards de qualitat Europeus i compten amb una garantia de tres anys per defectes.

 

 

 

 


MODELS DISPONIBLES (opcions: lector de targetes RFID, connexió Wifi i apertura de porta)

 

Safescan TA-8020

Safescan TA-8025

Safescan TA-8030

Safescan TA-8035

Instal·lació física del terminal controlador de presència

Muntatge en paret

Muntatge en paret

Muntatge en paret

Muntatge en paret

Programari controlador de inclòs

Tipus i mida de pantalla del terminal

3,5” color TFT

3,5” color TFT

3,5” color TFT

3,5” color TFT

Pantalla amb interfície gràfica

Sensor d'empremtes dactilars

Sensor RFID per targetes o clauers

No

No

Identificació per codi de 6 dígits màxim

Quantitat màxima d'usuaris

3.000

3.000

3.000

3.000

Quantitat màxima registres temps

100.000

100.000

100.000

100.000

Connexió Xarxa per cable (LAN)

Connexió Xarxa  per sense fils (Wi-Fi)

No

No

Transferència de dades a memòria USB

Connexió directa mitjançant cable USB

No

No

No

No

L'alarma sona si es retira el terminal

No

Connector per apertura de porta

No

Canvi fàcil entre hora d'estiu i d'hivern

Alerta de so Alarma preestablerta

Registre amb codis de treball específics per a vacances, visites de clients, etc.

Tecles per a fàcil selecció de funcions

Els usuaris poden controlar els seus registres en el terminal

Poden configurar missatges breus quan els usuaris entren o surten

Idiomes del terminal i el programari

A / NL / DE / FR / ES / IT / PT / PN / CZ / SL / HU / DK / ES / FI

Preu del terminal

459 €. + iva

559 €. + iva

529 €. + iva

629 €. + iva


 

 

INSTAL·LACIÓ

InFoAL us ofereix la venta i instal·lació a domicili del Safescan TA.

 • Els nostres tècnics instal·laran el terminal a la paret d’entrada on els treballadors duran a terme els fitxatges d’entrada i de sortida
 •          Es configurarà la connexió a la xarxa, i s’instal·larà el programari de control en un dels vostres ordinadors.
 •         Es durà a terme una petita formació, tant del programa, com del procediment per donar d’alta els treballadors en el terminal.

 

 

REQUERIMENTS PER A LA INSTAL·LACIÓ

 •         Un endoll per al subministrament elèctric de l’aparell, es recomana que funcioni permanentment per allargar la vida de la bateria interna del terminal.
 •           Una connexió de cable de xarxa per als models LAN o bé accés a un router Wifi proper per als models inalàmbrics.
 •           Ordinador PC amb Windows 7 o superior per a la instal·lació del programari.

El temps necessari per a la instal·lació habitualment és de 3 hores si es compleixen els requeriments. Es poden derivar altres costos de la instal·lació si no es disposa del cablejat o l’ordinador adequats.

El preu de la instal·lació (3 hores de feina): 149 €. + iva

 

 

CONTRACTE DE MANTENIMENT ANUAL (OPCIONAL)

Disposem de contractes de manteniment per a resoldre qualsevol consulta o incidència que pugui aparèixer amb l’us dels terminals Safescan TA.

 •            Instal·lació del terminal gratuïta si es contracta el manteniment
 •            Consultes telefòniques gratuïtes
 •            Assistència remota gratuïta per a resolució de problemes del programari o reinstal·lació del mateix
 •            Canvi de bateries internes incloses

Preu del manteniment: 190€. + iva anuals

Pagament anual per gir bancari.

 

Si necessiteu qualsevol aclariment, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres:

InFoAL Serveis S.L.,  Ctra. De Girona, 179 de Sant Feliu de Guíxols

Telf.: 972 32 85 55  -  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  -  www.infoal.com

Cistella de productes

No teniu res a la cistella

Synology

39023 hi

Synology DSM 52 beta 300x196

WE LOVE SYNOLOGY

 

Impresoras HP

Family tcm245 2174880 tcm245 2172229 tcm245 2174880

Pagament Segur

box

caenfrderues