Manteniment informàtic a Girona i Sant Feliu de Guíxols

La constant evolució dels sistemes informàtics comporta grans reptes per a l’empresari:

InFoAL es compromet amb els seus clients PREMIUM a oferir-vos serveis informàtics de

Protecció Integral Servei Tècnic Implementació de Solucions

amb condicions exclusives en forma de

Servei Prioritari i Descomptes per Volum

tant en les hores de feina, com en la contractació dels serveis d’Antivirus, VPN, Teletreball, Monitorització, Backups al núvol...

Protecció integral

Treballem els quatre àmbits d’actuació claus que ens permeten garantir la seguretat total dels vostres sistemes. La nostra meta és que pugueu centrar-vos completament en la vostra activitat principal, mentre nosaltres ens ocupem de protegir la vostra infraestructura tecnològica. Descobriu com treballem per mantenir-vos a protegits de les amenaces informàtiques més perilloses i com ens preparem per respondre ràpidament en cas d’emergència.

Informació i Formació

Diàriament rebem alertes dels més prestigiosos canals de seguretat: FBI, Guardia Civil, INCIBE-Cert, OSI, CVE... Enviem als nostres clients només les més importants, cal que tothom que treballi amb un ordinador estigui al cas de les amenaces més crítiques, i que conegui i eviti les pràctiques que posen en risc la teva empresa.

Protecció i Defensa

Mantenim i actualitzem de manera constant els vostres sistemes per garantir la seva seguretat, amb la instal·lació de proteccions contra intrusions i l'estudi i correcció de pràctiques de risc. Donem gran importància a l'ús d'un antivirus corporatiu de darrera generació, com és el Bitdefender Business Security Premium, que ofereix un alt nivell de protecció i actualitzacions constants. A més, som experts en la seguretat de terminals de teletreball, VPNs, telèfons mòbils corporatius, firewalls, entorns virtualitzats i emmagatzematge en el núvol.

Sistemes d'Alerta i Monitorització

Utlitzem Bitdefender juntament amb altres sistemes de monitorització com Simplehelp, PRTG, Zabbix i Wazuh, per detectar de manera preventiva qualsevol problema. Assegurem que tots els sistemes de seguretat estiguin sempre en funcionament, proporcionant alertes ràpides davant problemes importants com caigudes de servidors, falta d'espai en discos, entre d'altres. El nostre equip administra aquestes eines perquè els clients no s'hagin de preocupar.

Backups i Restauració

Prioritzem la previsió en la gestió d'incidències. En cas d'infecció, els nostres avançats sistemes de backup ens permeten recuperar ràpidament la normalitat, evitant rescats i pèrdua d'informació. Gestionem les còpies de seguretat de manera automàtica i segura, incloent còpies internes d'accés ràpid, còpies en Synology per grans volums de dades, i còpies al núvol encriptades per a una protecció completa.

La monitorització dels servidors, i la prevenció d’amenaces, són el secret per a la tranquilitat dels nostres clients, però si tot falla, davant d’una emergència, ens movilitzem immediatament per aportar la solució més ràpida possible

Servei Tècnic Premium

Des del 1996, el nostre equip de professionals multidisciplinari investiga constantment per a conèixer i dominar les solucions informàtiques més eficients: les implementa als equips dels clients, i vetlla pel seu correcte funcionament. Podem resoldre qualsevol incidència amb rapidesa i eficàcia, i també assessorar en la implementació de qualsevol novetat. Disposem de tallers oberts al públic, i oferim servei a tots els clients que ho necessitin, però els primers en beneficiar-se d’aquests coneixements i de la nostra experiència son sempre els clients PREMIUM, busquem establir una relació de compromís i confiança.

Assistència tècnica ràpida

Quan se’ns informa d’un problema, el nostre equip el diagnostica i el soluciona amb la major brevetat possible: el 99% de les incidències es poden resoldre mitjançant l’ajuda remota ..i quan no és possible, ens desplacem. La resolució d’incidències dels clients PREMIUM te prioritat per sobre de les dels clients particulars.

Descompte en les hores de feina

Totes les hores de feina que no estiguin incloses en el contracte de manteniment, tant remotes, com presencials o al taller, es facturen almenys amb un 30% de descompte sobre el preu de tarifa vigent, tant per als Tècnics com per als Enginyers. Aquests descomptes i els de la compra de llicències son exclusius per als clients PREMIUM.

Assistència immediata per emergències

Totes aquelles incidències que impedeixen el desenvolupament de la vostra activitat (per exemple caiguda del servidor), son considerades emergències, i son ateses de manera totalment prioritària, fins i tot si cal, fora del nostre horari laboral habitual. Disposareu d’un número mòbil per emergències. L’accés al mòbil d’emergències és exclusiu per als clients PREMIUM.

Pagament a 30 dies

Totes les intervencions i materials que necessiteu durant el mes, seran facturades el dia 1 del mes següent, i aquesta factura es cobrarà per rebut bancari el dia 28. El pagament de serveis per domiciliació bancària és exclusiu per clients PREMIUM.

Implementació de Solucions Informàtiques

Proporcionem solucions informàtiques integrals per a les necessitats del seu negoci. Com a part del canal de distribució oficial de marques líder en el sector, oferim una gamma completa de serveis que van des de la venda, instal·lació i manteniment de maquinari de qualitat, fins al disseny i programació de pàgines i aplicacions web personalitzades. Tenim una àmplia experiència treballant amb Joomla, WordPress i Prestashop, i disposem de la nostra pròpia infraestructura de servidors per oferir serveis d’allotjament, email, backups, VPN, entre d’altres, així com administració de les solucions de Microsoft 365 i Google Workspace.

Venda, instal·lació i manteniment de maquinari

Som independents, formem part del canal de distribució oficial de marques capdavanteres, i busquem sempre els materials amb la millor relació qualitat/preu per a la venta d’equips, servidors i xarxes.

Disseny i Programació de Pàgines i Aplicacions Web

Des de 1996 hem creat i allotjat projectes Web. Dominem Joomla, WordPress i Prestashop, els instal·lem i mantenim, i els nostres programadors també desenvolupen aplicacions web a mida.

Servidors propis i serveis al núvol

Disposem de la nostra pròpia infraestructura de servidors en el Datacenter de Telvent a Barcelona. Oferim hosting amb solucions pròpies (email, backups, VPN, servidors externalitzats...) i també administrem les solucions de Microsoft 365 i Google Workspace.

Distribuidors oficials de

Contacta amb nosaltres per a més informació

Oferim contractes de manteniment adaptats per a totes les necessitats

Desplaça cap amunt