Especialistes en Joomla i Wordpress: Hosting, disseny, manteniment, programació...

Tot per la teva web

Disseny de Pàgines Webs Professionals amb Joomla!

ext-roksprocket-3A InFoAL Serveis portem 20 anys dissenyant pàgines web per als nostres clients.

Disposem de tècnics, programadors, maquetadors i dissenyadors, per a crear pàgines per a tots els pressupostos, des de petites pàgines presencials fins a grans projectes.

Actualment, totes les webs es creen utilitzant gestors de continguts. El nostre gestor de continguts preferit, per la seva versatilitat i fiabilitat és Joomla, tot i que també utilitzem Wordpress i d'altres. Els gestors de continguts ens permeten crear en poques hores webs professionals, atractives, dinàmiques, totalment compatibles amb mòbils i tablets i optimitzades per al Google.

Aquestes webs estan preparades per ser actualitzades, ampliades i millorades en qualsevol moment. Així, els clients poden tenir presència a la xarxa de manera ràpida i econòmica, amb un sistema potent i fiable on el client pot accedir amb un password per canviar textos, imatges, vídeos o el que necessiti. El nostre equip li lliurarà en pocs dies un lloc d'aspecte professional i el formarà perquè pugui gestionar el contingut al seu gust.

 Les característiques de les nostres Webs Professional amb Joomla! 3.5 són:

 

Tots els avantatges del sistema Joomla! 3.5

Joomla és dels millors gestors de continguts que existeix, és potent, versàtil, robust i molt ampliable.
Destaca per un potent sistema multiidioma, la possibilitat de instal·lar milers d'extensions per a millorar les seves característiques, disposa d'un sistema intern de gestió d'usuaris amb permisos, compatibilitat amb dispositius mòbils i una molt bona indexació al Google.

7919ec4c eac5 11e6 989d a8aace089a00

  • AUTOADMINISTRABLE: modifiqui el contingut de la seva pàgina on i quan vostè vulgui
  • ACTUALIZABLE: En qualsevol moment pot afegir noves funcionalitats, canviar el disseny ...
  • PROGRAMARI LLIURE: l'ús de Joomla! és totalment lliure, sense necessitat de llicències.
  • EVOLUCIÓ CONSTANT: els seus creadors treballen constantment per millorar i reforçar el sistema
  • MÉS DE 10000 EXTENSIONS: hi ha una gran comunitat que treballa per crear noves funcionalitats o millorar les existents
  • INDEXACIÓ A CERCADORS: Joomla!, Mitjançant eines pròpies i altres addicionals, és un excel·lent posicionador en buscadors
  • MULTI-IDIOMA: traducció dels continguts, tant manual, com automàtica.
  • ZONES RESTRINGIDES: podem disposar d'una llista d'usuaris registrats al nostre lloc i crear un espai privat per a ells.

 

 

Selecció d'extensions

Instal·lem un conjunt de plugins per a fer el Joomla encara més potent, i fàcil de gestionar. Per exemple: integració amb xarxes socials, formulari de contacte personalitzable, integració del mapa de Google Maps, integració de vídeos de youtube, adjuntar documents, millora del SEO, millora de la manipulació de imatges, etc...

Top 10 must have Free Joomla Extensions in your site

 

 

Disseny One Page

El disseny One Page consisteix en col·locar tots els continguts importants de la pàgina web a la portada. Es tracta de la darrera tendència en disseny web. Resulta especialment pràctica per a dispositius mòbils ja que el visitant pot veure tota la informació senzillament desplaçant el dit per la pantalla tàctil.

multiplex landing pages2

       

 

Modificacions senzilles i ràpides

La portada de tipus "One Page", incorpora un senzill sistema d'edició Drag'n'Drop que permet al propietari de la web realitzar modificacions de manera senzilla, ràpida i eficaç. Aquest sistema, que disposa de plantilles i imatges predissenyades permet aconseguir resultats professionals en pocs minuts.

583d1d420be51 resizeDown960px420px16

 

 

Totalment compatible amb mòbils i tablets

Avui en dia més del 60% de les visites a les webs provenen d'aquesta mena de dispositius. Les nostres webs estan totalment adaptades per que el client  no s'hagi de preocupar dels centenars de tipus de pantalles amb diferents tamanys que hi ha al mercat, el sistema adapta els continguts de la web de manera automàtica.

devices2

 

 

 

Hosting optimitzat

Els nostres servidors de hosting estan totalment optimitzats per aquesta mena de pàgines. Comptem amb les darreres tecnologies per fer que les pàgines es carreguin el més depressa possible, i que resultin segures i fiables. Ens encarreguem de tot, des de les copies de seguretat, fins a les actualitzacions del nucli de Joomla. Des del panell de control, el client es pot administrar totes les opcions.

2015 website productlogo

 Pot trobar tota la informació sobre el nostre servei de hosting aquí: https://hosting.infoal.com

 

 

El preu de fer una pàgina web

Joomla i Wordpress son dos sistemes de programari lliure. Els nostres clients son lliures d'instal·lar-los en el nostre servei de hosting, i per tant, poden crear-se les seves pròpies pàgines web en pocs minuts i de manera gratuïta... o també poden contractar els nostres serveis integrals de disseny web.

InFoAL posa tot el seu equip tècnic a disposició dels clients, per aconseguir una web moderna, professional i atractiva. InFoAL pressupostarà cada tasca, i el client decidirà en quins aspectes de la web vol invertir més recursos. Oferim disseny gràfic, maquetació de continguts, reportatges fotogràfics, traducció de textos, programació PHP, estudis SEO, indexació en buscadors...

Preu de l'hora de tècnic web (per a disseny, maquetació, fotografia, traducció o programació) 49,95 € + iva

 

Un pressupost per cada necessitat

A continuació detallem un exemple de pressupost per a la creació d'una web professional en Joomla. Especifiquem la quantitat d'hores invertides en cada feina:

Instal·lació de la darrera versió del Joomla 0,5 Hores
Instal·lació del nostre paquet d'extensions seleccionades (JCE, Google Maps, Attachments, Youtube....) 1 Hora
Instal·lació de la plantilla i el constructor Page Builder de Joomshaper 1 Hora
Creació del disseny de la portada, amb 6 blocs amb els colors corporatius 6 Hores
Creació i configuració extras: formulari de contacte, una galeria de fotos, el mapa de Google i la connexió amb xarxes socials 2 Hores
Total, incloent 2 hores addicionals per formació: 11,5 hores * 49,95 € + iva 695 €
 

Un cop publicada la nova web, ajudem al client

Un cop acabada la fase de confecció de la web, s'entrega "claus en ma" i es realitza una formació de 2 hores per tal que el client pugui començar a administrar els continguts per si mateix: pugui afegir textos, afegir fotografies a les galeries, connectar la web amb les xarxes socials, etc...
Sempre que el client ho necessiti es poden afegir apartats a la portada o també (si es disposa de prou contingut) es poden crear nous apartats independents accessibles des del menú superior.

Per defecte instal·lem el mòdul de traducció automàtica de Google Translate. Si el client ho necessita, els textos de la web es poden traduir manualment. En aquest cas, el preu de la web augmenta proporcionalment en funció del nombre de idiomes i de la quantitat de textos que s'hagin de traduir. Demaneu-nos pressupost sense compromís.

 

També disposem de packs d'hores amb descomptes per volum, pensats per aquells clients que volen mantenir la web sempre actualitzada, tant pel que fa als continguts, com al disseny i la seguretat.

A diferència de el nostre Pack33 Tot Inclòs, les webs normals no inclouen el manteniment periòdic, és a dir, és el propi client qui s'ha d'encarregar de mantenir la web actualitzada, aplicant totes les actualitzacions de seguretat, funcionalitat i disseny que es vagin requerint al llarg del temps. Alguns exemples d'aquestes actualitzacions que han aparegut en els darrers anys son: adaptació de les webs a la normativa de cookies, adaptació a la normativa de protecció de dades, adaptació als nous certificats de seguretat HTTPS, adaptació als canvis en la seguretat dels formularis de contacte, adaptació als canvis que Google, Youtube o Facebook han fent en els seus plugins per a Joomla, etc...

 

 

€399.00
(Excl. IVA)

Coneix altres serveis de Disseny Web que et podem oferir:

Webs Professionals

Webs Corporatives

Grans Projectes

caenfrderues