Disseny web professional a Girona i Sant Feliu de Guíxols

Dissenyem Desenvolupem Mantenim el teu projecte web professional

Creem Pàgines Web de Qualitat i Personalitzades

A Infoal, ens dediquem a la creació de pàgines web d’alta qualitat en la provincia de Girona y Sant Feliu de Guíxols, adaptades a les especificacions de cada client.

Ens ocupem de tot el procés, garantint que la teva presència online compleixi amb les teves expectatives. Amb una extensa experiència en el camp del disseny web professional, proporcionem un producte de confiança tant en termes tècnics com de comunicació amb els teus clients potencials. A més, gestionem l’allotjament i el manteniment del teu lloc web perquè no hagis de preocupar-te de res.

Entenem que cada client i projecte són únics. Per això, els nostres dissenys web també ho són. Analitzem els teus objectius i necessitats per oferir-te una solució adaptada a la teva situació.

La nostra programació es fa pensant en tots els dispositius, per a una visualització òptima en qualsevol resolució de pantalla, incloent-hi mòbils i tablets.

Equipem la teva web amb eines SEO per permetre l’ús de paraules clau i conceptes que milloraran el teu posicionament orgànic.

Assegurem que el disseny i la maquetació del teu lloc web es visualitzen correctament en tots els navegadors més populars (Chrome, Safari, Firefox…).

Adaptem la teva web a la legislació vigent, incorporant les polítiques de privacitat i cookies necessàries.

Ens encarreguem de totes les gestions tècniques per a la posada en marxa del teu lloc web, com la configuració de domini, allotjament, servidors… Sense haver de preocupar-te de res.

OnePage

Perfectes per a petites empreses, projectes personals o esdeveniments

Les pàgines web OnePage proporcionen tota la informació necessària en una única pàgina elegant i fàcil de navegar. Simplifiquem la teva presència online sense comprometre la qualitat o l'estil.

Corporativa

Desenvolupem la teva presència online adaptat a la teva imatge de marca.

Per les empreses que busquen disseny web professional i una estructura pensada per a una fàcil navegació, aquest tipus de web és ideal pels que busquen establir una sòlida presència online.

Ecommerce

Si el teu objectiu és vendre productes o serveis online

Ens encarreguem de tot, des del disseny de la teva botiga online fins a la implementació de les funcions de venda, perquè puguis concentrar-te en el que més importa: el teu negoci.

A mida

Estudiem la teva idea i per oferir-te la eina defitiniva pel teu negoci

Des del concepte inicial fins al producte final, treballem amb tu per desenvolupar una pàgina web que s'ajusti perfectament a les teves necessitats i que t'ajudin a augmentar l'eficàcia del teu negoci online.

Creació web professional a Girona i Sant Feliu de Guíxols

A InFoAL fa 30 anys que ens dediquem a crear webs professionals a Girona i Sant Feliu de Guíxols. Quan parlem del disseny de pàgines web “professionals” parlem d’instruments eficients de comunicació i màrqueting. Per la nostra dilatada experiència i expertesa tècnica, tenim la certesa que una web no està destinada a “estar” sinó a “ser”, no ha de ser una entitat passiva sinó un agent actiu. La principal missió d’una web és convertir-se en el portaveu dels teus missatges corporatius. Ens esforcem en construir plataformes que no només siguin visualment atractives, sinó que també compleixin amb els objectius estratègics del teu negoci, facilitant la interacció amb els teus clients i millorant la teva presència en línia.

Creem webs que inspiren confiança i compromís.

Clients que han confiat en nosaltres

Per a nosaltres, cada projecte és una nova oportunitat per explorar noves idees i desenvolupar solucions creatives que ajudin els nostres clients a aconseguir els seus objectius comercials.

Desplaça cap amunt