Backups

La importància d'un bon Sistema de Backup

En el món actual, on els ciberatacs són cada vegada més freqüents i sofisticats, és imprescindible tenir sistemes de backup eficients. Davant d’una possible infecció, un bon sistema de backup permetrà a l’empresa recuperar la normalitat ràpidament, sense necessitat de pagar rescats o cedir a xantatges. No es pot preveure l’evolució dels virus, però l’única garantia de recuperació és tenir un bon sistema de backups.

Synology: Gestió Unificada i Automatitzada de Backups

InFoAL busca que un únic programa gestioni totes les còpies de seguretat dels clients, sigui en discs durs, Synology, o diferents clouds. Aquesta gestió s'ha de fer de manera automàtica, segura, i que aporti informació diària sobre si les còpies s'han realitzat correctament.

Iperius Backup: La nostra Elecció per a Backups

Per aquesta tasca, hem escollit Iperius Backup, programa del qual som distribuïdors oficials per a poder oferir el millor preu als nostres clients. InFoAL és l'encarregada de gestionar l'eina, per la comoditat del client.

Triple Sistema de Backup Diari i Automatitzat

Gràcies a Iperius, implementem un triple sistema de backup diari i automatitzat:

Una Alternativa als Núvols de les Grans Corporacions

Per als clients que no volen desar les seves dades als núvols de Amazon, Google, Microsoft o Apple, InFoAL ha creat un núvol propi basat en el prestigiós sistema TrueNAS. Aquest és el servei copia.infoal.net, un núvol privat i segur, ubicat a les nostres oficines de Sant Feliu de Guíxols i Girona, totalment fora de les xarxes dels gegants americans. Les dades es transmeten i desen encriptades amb les més modernes mesures de seguretat, fent que, en cas d’espionatge o robatori, els fitxers serien il·legibles.

Desplaça cap amunt