Antivirus Bitdefender

Bitdefender GravityZone Business Security Premium

GravityZone Business Security Premium, anteriorment conegut com a GravityZone Elite, és una solució de seguretat de darrera generació per a endpoints. Ofereix protecció avançada contra amenaces digitals sofisticades, incloent atacs informàtics avançats i ransomware, a través de múltiples capes de tecnologies de seguretat recolzades per Machine Learning.

Avantatges i característiques clau:

El nostre equip està format per professionals, la majoria de perfil tècnic, que no només tenen una formació sòlida i un coneixement profund de les diferents tecnologies que utilitzem, sinó que també tenen l’experiència i l’empatia necessàries per garantir una correcta integració amb el teu entorn, tant a nivell de infraestructures com a nivell humà.

Ens considerem més que una empresa d’informàtica. Som una companyia que ha sabut i pogut ajudar a adaptar-se i créixer a altres empreses i institucions. Ens agrada pensar que aportem de manera humil, però competent, el nostre granet de sorra a la teva empresa o negoci. Estem aquí per ajudar-te.

Prevenció avançada

Ofereix un ampli ventall de possibilitats preventives totalment integrades que aturen automàticament el 99% dels atacs.

Investigació forense

Permet obtenir informació sobre l'entorn d'amenaces i realitzar anàlisis forenses dels atacs dirigits contra l'organització.

Enduriment basat en l'anàlisi

Avalua contínuament i endurix els ajustaments i configuracions errònies de la seguretat d'endpoints.

Anàlisi de riscos integrat

Analitza contínuament els riscos en els endpoints per descobrir i prioritzar les configuracions errònies i habilitar accions d'enduriment automàtiques.

Tecnologies de prevenció avançades

Desplaça cap amunt